torsdag 29. januar 2009

Mer fra gjesterommet

Er visst ikke helt ferdig med å vise bilder fra gjesterommet..

Denne kjøpte jeg da vi var i danmark på BILFERIE!
Stappet den inn i bagasjerommet -den SKULLE bli med hjem :)
Vi betalte bare 300 kroner for den, så det var ikke snakk om å reise fra et sånn kupp ;)

Dette er en av de maaange skattene jeg har fått av mormor
(hentet forresten skjenken idag)

Oljelampen -fra mormor den også, gitt!
Den hadde jeg på pikerommet mitt
Mens glassboiene (sånn det skrives?) lugget jeg med meg fra barndomshjemmet til min morfar i Bulandet (nesten ingen som vet hvor det er)

Rullen som jeg viser her har jeg fått av Farmor. Det er en grusom farge, så den skal jeg deff gjøre noe med! Og jeg er VELDIG åpen for forslag -jeg aner ikke hva jeg skal finne på!

Nå går vi mot helg -allerede!

*Nyt den*

2 kommentarer:

LYKKEBO sa...

Hehe.. må nesten le når jeg tenker tilbake på hva som ble med hjem fra Danmark den ferien!Jeg fikk jo en tv-benk inn i bilen!!hehe..Må man så må man!;) Er så utrolig flotte "gjesterom-møblene"! Heldige deg!...og så var det den rullen...hmm.. Jeg er jo svak for hvitt, men kanskje den hadde vært tøff i svart? -Kanskje med en hvit eller grå under, så man kan pusse på den så debn ser litt shabby-slitt ut??..Masse lykke til! vet den kommer til å se ut som en "million-dollar" når du er ferdig med den!! Gleder meg til å se!!

MAnge klemmer til deg-----*

MarnyAlice sa...

hei :) sat og las gjennom bloggen din, og såg du skreiv om bulandet...eg veit kor det er :) det er ikkje so langt frå der eg kjem frå, og det er utruleg fint der :)
Klem Marny :)