søndag 3. mai 2009

Skolejente
Har hatt alvorlig bloggtørke den siste tiden, men nå er jeg "back in the game"
Har styrt på i jobbmodus (tøft å begynne på jobb igjen) ikke at det er noen unskyldning, for det er ALLTID tid til å blogge :) Hehe

Lille, store jenten vår har bursdag i neste uke, og begynner på skole til høsten (skrekk og gru) Så moren har ordnet pult til henne på loppis for hele 120 kroner -nå begynner vi å bli klar til skolestart!Vår fantastiske skolejente!

3 kommentarer:

heidishemmeligheter sa...

Å, så flink du e! Tidlig ute til skolestart, men jeg kan love deg at tiden går fort. Min minste er konfirmant til høsten...
Omtrent samtidig som jeg begynner i Sparebanken Vest, Kleppestø. Jeg skal ikke ha en kunderelatert jobb, så vi må holde kontakten på bloggen og på jobben din?
Klem fra meg.

LYKKEBO sa...

Endelig er du tilbake!! (hadde tenkt å "pushe" litt på deg;)hihi.. Så utrolig flott pulten ble da!Og tenk at snuppa er snart skolejente..Nydelig bilde av en nydelig jente:)

Klemmer

Loppeline sa...

Så utrolig flott det ble! Var oppe og kikka sist vi var hos dere, men tror jeg glemte å si til deg hvor fint jeg synes hun har fått det på rommet sitt! Skrivebordet ble jo helt fantastisk flott!
Gratulerer med dagen til bursdagsprinsessen i dag! Vakkert bilde av en herlig og flott jente! Dere har mye å være stolte over der altså!
Sees på søndag!

Stor klem

Ps. Jeg er med i fjellgeitklubben, så syng ut neste gang dere freser avgårde!